19 January 2010 - 13:40YouTube.com Picat?
No Comments | Tags: sites
Un blog simplu, comun si cu nimic mai special decat oricare altul.
Wikipedia a fost banata in Marea Britanie pentru child porn. Mai multe aici.
No Comments | Tags: sites
Astazi, o zi frumoasa in care stateam la birou facand mai nimic, cand deodata imi apare mail pe Yahoo. Zic sa verificam. Subiect: Paypal: – Your Account is Limited – from : srvcz@papal.com.
E sa mori tu ! De fiecare data cand primesc asa ceva, sunt curios sa aflu cat de bine este facut pishing site-ul, asa ca astazi hai sa facem o incursiune in greselile pe care le fac wannabee hacerii.
1. Cine plm te crede pe tine cand tu trimiti mailuri de la papal.com ? Suna aproape de paypal, dar nu este.
2. Nu pune textul scrisorii intr-o imagine. Nu este deloc credibil daca cineva incearca sa copieze textul.
3. Sa zicem ca suntem prosti si dam click pe acel link. Ca sa inselam putin sistemele anti-pishing ale browserelor moderne facem un redirect printr-un alt domeniu :
http://www.dwus.org/users/leo/ppolpxxmma/xmx.html
Daca tot faci pishing, macar fa-l calumea. Foloseste pagina actualizata PayPal, nu una de acum jumatate de an.
Atentie la adresa : http://www.photoshutter.ca/users/client/.cgi-bin/paypal.com/webscrcmd_login.php. Domeniul photoshutter.ca nu are nimic in comun cu PayPal.
Pagina originala paypal :
Arata destul de diferit, nu ?
Continuam : Cei ce au facut aceasta pagina sunt romani. De unde stim ? Daca ne uitam putin in codul sursa al paginii aflam urmatoarele: 1 sunt prosti:
Adica au uitat sa inchida niste taguri elementare, 2. ne spun chiar ei. Cine altcineva ar folosi pentru numele directorului in care se afla un site de pishing, “tzepar” ?
Trecem si peste asta, mergem mai departe.
In momentul in care sa zicem ca ma loghez (desii nu am bagat absolut nimic in campurile de login si bineinteles ca formularul nu avea validare), ma astept ca pe pagina pe care ma loghez sa apara si alte butoane pe care le pot apasa, nu doar niste imagini pe care le pot salva.
Dar sa spunem ca as fi o maimuta atat de proasta incat sa dau click in continuare pe link-ul incercuit mai sus, unde as ajunge ?
Pe o alta pagina unde sunt intrebat de detaliile mele de card si am alte butoane care nu pot fi apasate pentru…
…ca al meu cont este limitat si accesul la aceasta pagina “may be limited”. Pai ori e limited ori nu e limited.
Dar asa este cand te trezesti hacer peste noapte si vrei sa scoti bani de la prosti. Nici macar nu gandesti si ai pretentia sa faci bani multi, repede si ilegal, insa oare cati prosti sunt in lumea asta mai varza decat tine cel care ai facut site-ul asta, ca sa te imbogatesti tu rapid ? Hmm….
L.E. Am anuntat proprietarul domeniului photoshutter.ca, care a sters site-ul respectiv.
Citeam la Add acum despre noul site diverta, in care s-au investit vreo 250.000 de euro si care este singurul si cel mai tare site care foloseste “tehnologia web 2.0″ (cliseu pentru afonii online).
Si curios cum sunt din fire am incalecat pe o sea si am purces sa vad site-ul.
Dar ce imi vad ochii ? Site-ul e la pamant. Acum, ori tehnologia asta web 2.0 este atat de sublima incat nu exista (
), ori unii oameni chiar este prosti.
Si din nou ne intoarcem la site-ul Antena3, care a suferit si un facelift de la ultimele mele comentarii.
De data asta este vorba de overlay-ul de bannerul flash al celor de la Vodafone, care se aseaza doar “umpic” peste linkurile stirilor. Plus ca butonul de inchidere al bannerului evident ca nu functioneaza.
BestJobs – a lansat de curand o initiativa destul de interesanta – topul salariilor din Romania.
Pagina se poate gasi aici, insa vizionarea statisticilor este restrictionata numai utilizatorilor inregistrati putand vedea datele.
Interfata arata cam asa :
No Comments | Tags: sites
V-ati intrebat vreodata ce fel ies pozele cu o anumita camera, sau cu un anumit obiectiv ?
Eu m-am intrebat si asa am gasit siteul Pbase. Cuprinde toate modelele de camere (pana si cele analog) si de lentile, precum si poze facute cu fiecare in parte.
Foarte bun pentru facut o decizie de cumparare.
Azi de dimineata pe mailul de la munca primesc asa ceva :
ABA Jobs – stau ma scarpin putin in cap si incerc sa imi amintesc daca am auzit vreodata de site-ul asta si nu gasesc nici un event in history care sa imi salveze ziua.
Nici o problema zic, daca le vad site-ul imi aduc aminte. Nexam. Site-ul, un template de acum vreo 3 ani de zile, se incarca greu si nu imi pare deloc cunoscut.
Pe langa faptul ca e gol golut – are o tona de linkuri in footer
SEO portal, traffic.ro – baietii sunt peste tot. Dar e-mailul meu de unde il au ? Eu nu sunt un expert in online, dar ceva imi spune ca l-au cumparat de la baietii de la neogen ?!
Astia oare cati bani au mai platit pentru agentia de webdesign ?
L.E. Curios fiind de fel sa vad daca au auzit si ei de un conditional css pentru problema aia de overlay din prima imagine, am aflat cine le-a facut si site-ul.
<meta name=“Author” content=“TreeWorks – www.tree.ro”>
Si-au pus si numele la meta sa stie lumea ce site-uri ca lumea fac ei … site-uri ca asta
No Comments | Tags: sites
Am dat din greseala mai mult peste o aplicatie facuta pe suportul Google Maps, unde poti monitoriza cate medalii a luat fiecare tara si la ce.
Mi s-a parut o metoda inovativa de a aflat cum sta treaba cu medaliile chiar daca nu esti un mare fan al J.O.